Cirkusdagen

Vakandet och den slutgiltiga erkänningen av att det är en morgondag , mest p.g.a av ett andra sms. Man inser att klockan är lite för mycket för att kunna ta det lugnt, dock så fanns det en äldre liknade DNAstruktur med körkort och bil tillgänglig. Icke ta det kommunala och virra omkring på halvt okänd mark för ens fötter.

Sedan så kom det en tids väntan som sedan resulterade i 200 kronors hastiga bortgång, sedan ännu en väntan för att det hela skulle börja. Ge biljett till en man som tar bort ungefär en fjärdedel för att sedan sätta sig på valfri plats i parketten. En annan väntan som gav bortgången av en sockervadd, bortgången av fantan har ännu icke skett.

Just då, började det hela. Ett äventyr som upplevs från en bänk, en man som nog berättar för sitt barnbarn eller barn vad som händer bakom en. Kan inte förstå att folk har sådan kroppskontroll, sådana förmågor och annat.
Det är väl sådana förmågor som nog inte utvecklas i detta samhälle vanligen. Cirkusen är ett ställe där barnfamiljer går och ser på yngre kvinnor med ibland ytterst lite kläder, korsetter. En värld som går ut på tydligt kroppsspråk, stämning och fascination.

Dock en kamera som inte ville vara med, men som lät en låg batterinivå ta några bilder som icke finns här. Vid dock senare tillfälle la en kolbaserad livsform ut lite bilder.

Detta är två stycken cellklumpar som heter Maya och Jennifer, det är väldigt mysiga människor varav Maya var första gången jag träffade utanför Jennifers msnade och liknade (dessutom enda, men kommer förhoppningsvis inte vara sista gången heller). Jag har aldrig varit på en cirkus när jag har varit äldre, nog varit på en cirkus när jag och mina syskon var yngre. Det var väldigt coolt att uppleva ett cirkustält igen (ett sådant har jag dock varit inne i, kyrkan brukade ha möten i ett på campingen), men clowner och alla talangfulla artister av olika slag var en ny upplevelse.

Denna upplevelse hade något med drömmar och uppfyllningar av dessa städer i hjärnan, jag läste en bok som handlade om en Miles Wednesday och en tjej med vingar osv. Drömstaden att gå på cirkus kom genom den boken, samt lite gamla saker man sett på tv. Det är verkligen något speciellt att uppfylla en dröm, vare sig drömmarna är stora eller små. Att uppfylla drömmar i detta samhälle är sådant man inte tänker på, man är som en programmerad robot som gör saker utan känslor ibland.. men de gånger man kan använda sina riktiga sinnesbanor är roligt.



Sockervadd är utsökt. Popcorn med för den delen tror ja' Jennifer tycker




Väntan



Popcornhatt [x] Cigarett-clownnäsa [x], sådana där jackor i
bakgrunden är roliga att ha på bild





Kommentarer
Postat av: Jennifer

Det var väldigt trevligt på cirkusen!

2010-05-07 @ 20:39:46
URL: http://guin.blogg.se/
Postat av: A

kul med cirkus :D

2010-05-07 @ 21:44:50
URL: http://annnaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0